Lees de ervaringen van mensen die bij ons zijn behandeld.


Beste Clienten,

Wij waarderen het zeer wanneer je tijdens of na afronding van het behandeltraject een berichtje achter laat met jouw ervaringen over de behandeling in een van onze praktijken. Jouw ervaringen kunnen nieuwe clienten helpen om een indruk te krijgen van mij ons therapeut.

〰 Wilma Beuving & Dries van der Wijk
Behandelaren Dutch Health Center

Hielspoor – Nekartrose

Al ruim een half jaar had ik last van hielspoor problemen toen ik over de plason behandeling las. Ik had al verschillende dingen geprobeerd en niets hielp. Het was begin 2016 en in juli wilde ik graag de vierdaagse van Nijmegen lopen. In mijn intake gesprek liet ik dan ook duidelijk merken dat dit mijn absolute doel was terwijl ik op dat moment dagelijks veel pijn in mijn voet had. Tijdens de intake kwamen meer dingen ter sprake die ik eerder nooit aan hielspoor had gelinkt. Na intake besloot ik om de uitdaging aan te gaan.

Hoewel mij niet werd beloofd dat ik de vierdaagse zou kunnen lopen was wel duidelijk dat Dries iets voor mij kon betekenen. Al na een paar behandelingen merkte ik een grote vooruitgang en kon ik mijn wandeltraining weer oppakken.

Tijdens de behandelingen pakte Dries op een gegeven moment ook mijn nek mee. Ik heb artrose in de nek en dit zou met plason ook goed te behandelen zijn. Ik was verbijsterd toen ik op een keer bij de behandeling kwam met zeer zware hoofdpijn en een half uur later de deur uitliep zonder.

Maar goed een week voor de vierdaagse heb ik nog een behandeling voor mijn hielspoor gehad en uiteindelijk heb ik zonder hielspoorproblemen kunnen meedoen. Fantastisch dit doel is behaald. En tot op vandaag eind van 2016 geen last meer gehad van hielspoor.

Op dit moment gaan we ons voornamelijk richten op mijn nekartrose. Maar gezien mijn ervaring met hielspoor zal dit ook wel goed komen.

24 november 2016
〰 Thea

Trombose – Longembolie

Een aantal jaren terug kreeg ik twee keer een dubbelzijdig longembolie.
Nadien kreeg ik trombose in beiden benen en dat is nooit meer over gegaan
Mijn benen werder steeds slechter, open wonden en onstekingen. Ik heb inmiddels wel 5 a 6 verschillende dermatalogen gehad en diverse zalfen, niets hielp. Tot ik bijna niet meer kon lopen. Ik kwam om van de pijn.

Vervolgens ben ik met de Plason behandeld.
Ik weet niet wat me toen overkwam, het was geweldig.
Na de eerste behandeling kon ik meteen weer goed lopen en de pijn was ook bijna weg. Ik heb daarna nog aantal behandelingen gehad. Ik loop nog steeds vrij goed en zonder pijn. Dank zij die Plason behandeling.


29 oktober 2016

〰 Johannes Winkels

Reuma – Sportblessure

Judo, hardlopen, fietsen en regelmatig naar de sportschool zijn bezigheden die mij decennia vit houden.
Juni 2012 liep ik een blessure op door overbelasting. De blessure betrof een hardnekkige ontsteking in het hielbot. (geen hielspoor)  Zowel de huisarts, de podotherapeut als de fysiotherapeut verzekerde mij dat het jaren zou duren voor dat het zou zijn genezen. Ander half jaar liep ik bij de fysio zonder enig resultaat.

Begin 2014 hoorde ik van Plason en maakte een afspraak met mevrouw Wilma Beuving en de heer Dries van Wijk. Ik was behoorlijk sceptisch toen zij mij vertelde dat de klacht na vier a vijf behandelingen over zou zijn. Want in anderhalf jaar bij verschillende therapeuten was er geen verbetering voelbaar.
Na de eerste behandeling voelde ik al verschil en na vijf behandelingen was ik voor 90% klacht vrij. Binnen 6 weken kon ik weer hardlopen.
Ongelofelijk, maar waar!

Ik was zo enthousiast over deze behandeling dat ik mijn moeder van 83 heb meegenomen voor een intake gesprek. Zij had last van polymyalgia Reumatica en was daarvoor al jaren onder behandeling bij een internist die haar Prednison voorschreef. De bijwerkingen waren darmklachten, dikke enkels, een opgeblazen buik en een bloeddruk van 185/ 95.
Zij heeft in 1 jaar 3 behandelingen van 5 weken ondergaan en was van de polymyalgia Reumatica af. Haar bloeddruk is 140/72, de dikke enkels zijn terug naar normale enkels en de dikke buik is weg. Ze gaat weer iedere dag naar buiten en geniet weer van het leven.
De internist kon het niet geloven tot hij de ontstekingswaarde van haar bloed controleerde en gaf tot zijn eigen verbazing toe dat polymyalgia Reumatica verdwenen was.
Toch kon hij de Plason behandeling niet aan andere patiënten adviseren omdat hij dan zijn dokterslicentie zou verliezen. Dit jaar 2015 heeft zij in april nog 2 behandelingen gehad en is sindsdien klachten vrij.
Ik ben daarom een groot voorstander van Dutch Health Center en de Plason behandeling.

〰Andy van Rooij

Hielspoor

Zo blij! Eindelijk na dik anderhalf jaar tobben en heel veel pijn heb ik de juiste behandeling voor mijn hielspoor gevonden!

Van alles heb ik geprobeerd….shockwave therapie,zooltjes van de podoloog, hormoon injecties, magnetiseur, rontgen foto’s laten maken…..

Na 3 plason behandelingen voelde ik al veel verandering in de hak van mijn voet. Op dit moment zit ik na 5 behandelingen in de afbouwende fase.

Ik kom s’ morgens niet meer strompelend mijn bed uit, loop niet meer mank, sta zonder pijn te werken en volgende week durf ik het zelfs aan mijn pumps uit de kast te halen voor een bruiloft!

Dit had ik nooit durven hopen en denken. Kortom ik ben erg blij met plason!
Bedankt Dries!

〰 Irma

Neuropathie / Ziekte van Lyme

Ruim anderhalf jaar geleden kreeg ik ontzettende pijn aan mijn linkervoet. Opgezwollen, rood, blauw. Ook voelde ik me heel ziek. Huisarts had geen notie wat het kon zijn. Er werd aan Lyme gedacht, maar in mijn bloed was daarvan geen spoor te vinden. Intussen werd de pijn(inmiddels aan beide voeten) steeds erger, alsof er een auto over mijn voeten reed. Ik voelde me steeds zieker, was doodmoe en werd heel depressief.

Neuroloog, internist, lymespecialist, niemand kon de pijn en het zieke gevoel verklaren. De ‘gewone’ pijnstillers hielpen niet. Uiteindelijk slikte ik lyrica en morfine, maar zelfs hiermee kreeg ik de pijn en malaise niet onder controle.

Via internet kwam ik in contact met Dutch Health Center en de Plason behandeling.
Na de derde Plason behandeling voelde ik verandering. Pijn werd minder, het zieke gevoel verdween. Ongelooflijk. Na tien behandelingen gaat het goed met mij. Geen pijn, niet meer ziek, weer energie. Geen lyrica en morfine meer. Ik kan weer lopen, autorijden, fietsen enz.
Er zijn nog wat restverschijnselen, maar ik merk dat het met de week beter wordt. De Plason behandelingen worden nu afgebouwd.

Waardoor mijn klachten zijn veroorzaakt zal ik nooit weten en is uiteindelijk niet zo belangrijk.
Wel belangrijk is dat ik de draad van mijn leven weer op heb kunnen pakken zonder pijn, zonder ziek gevoel dankzij de Plason behandeling.

〰 Hein

Onderrugpijn

Nog steeds kan ik er niet aan wennen dat ik geen pijn meer heb in mijn rug. 35 jaar lang heeft de onderrugpijn mijn leven verpest.

In het begin was ik erg sceptisch want alles heb ik geprobeerd en niets hielp. Binnen 5 weken was ik helemaal pijnvrij en nu nog enkele onderhoudsbehandelingen. Ik heb vandaag nog 5 km gelopen met de kleinkinderen, dat zou voorheen onmogelijk zijn. Wat ik ook erg waardeer is jouw betrokkenheid, je bent echt een mensen-mens.

Je mag van mij dit op de website zetten want wat zou ik graag willen dat deze behandeling er 35 jaar geleden was geweest.

Met vriendelijke groet,

〰 Andre

Ziekte van Lyme

Na lang sukkelen door de ziekte van lyme kwam ik in contact met Wilma Beuving..Ik had ernstige klachten en veel klachten,,, .ik had al veel geprobeerd in het alternatieve circuit, maar niets bracht echt verbetering.
Bij Dutch Health Center werd goed naar mij geluisterd, er werd veel tijd genomen..

Omdat ik zelf wel aan het “dokteren was geslagen ( wanhopig als ik was ) had ik inmiddels een doos met supplementen verzameld,
Dit werd stevig gereduceerd tot een goede basissuppletie,
Tegelijk werd bestart met de Plasontherapie,
Geheel pijnloos, ontspannen.
Al tijdens de behandeling reageerde mijn lijf .

Ik heb in totaal ongeveer 10 behandelingen gehad, in een tijdbestek van een paar maanden,
Ik voelde me steeds sterker worden, mijn energie kwam terug.. de pijn verdween nagenoeg,, . Ik was er nog niet,, maar de verbetering zette zich voort.. ook zonder de therapie,, die had zijn werk al gedaan…. nu ongeveer 2 jaar na de behandeling , kan ik weer hele dagen intensief werken.
Voor mij was het een geschenk uit de hemel.
Vakkundigheid, betrokkenheid, geduld .
Eeen echte aanrader!

〰 Anneke

Knieproblemen – Artrose – Sportblessure

Ik had ontzettend veel pijn aan mijn knie door Artrose. Geopereerd en pijnstillers, dat hielp wel even maar de pijn kwam al snel terug.
Drie jaar geleden ben ik begonnen met de Plason behandeling en loop het grootste deel van het jaar nu zonder pijn. De Artrose komt terug maar dan neem ik enkele behandelingen en kan dan meestal 7 maanden weer pijnvrij lopen/sporten. Ik neem aan dat dit bij iedereen wel verschillend zal zijn. Drie jaar geleden heeft de arts van het ziekenhuis gezegd dat ik moest leren leven met de pijn en sporten er sowieso al nooit meer in zou zitten. Ik heb geen pijn en sport weer, maar dan moet ik wel eerlijk zeggen dat ik nu tennis en niet meer zo extreem sport als vroeger. Dat kan niet meer, maar ik ben enorm blij dat ik weer zonder pijn kan lopen en zelfs (licht) sporten.

Met vriendelijk groet,
Jacobus

Schouderblessure

Een erg vervelende peesschede – ontsteking in de schouder gehad.
Auto rijden (schakelen), werken, zelfs slapen was zeer pijnlijk en bijna niet te doen.
Reguliere medicatie wel mee begonnen, maar dat was totaal niet afdoende.
Nadat ik in contact kwam met Dutch Health Center en begon met de Plasonbehandelingen werd de ontsteking snel minder en was ik na een paar behandelingen klachtenvrij. Werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gekregen en ik ben erg blij met het resultaat. Mocht ik ooit weer pijn krijgen dan aarzel ik niet en neem ik weer contact op voor een behandeling. Ik vind het een aanrader!

〰 Roelof

Achillespeesontsteking

Ik liep al geruime tijd met een achillespeesontsteking die, ondanks alle goede zorgen, maar niet over wilde gaan.
Als marathonloper had ik mij er al bij neergelegd dat ik de Marathon van Rotterdam niet zou halen, maar dank zij de Plason behandelingen  bij Dries van der Wijk heb ik de marathon toch kunnen lopen.

Het is nu inmiddels een jaar later en ik heb geen klachten meer gehad van de achillespees.

Bij sportblessures kan ik de Plason behandeling zeker aanbevelen en als in de toekomst zich weer een blessure aandient zal ik er zeker weer gebruik maken.

Met sportieve groet,
〰 Michel